FDUV:s lägerverksamhet

FDUV ordnar årligen cirka 30 läger för barn, ungdomar och vuxna i Nyland, Åboland och Österbotten. Lägren ordnas huvudsakligen under juli månad och samlar varje sommar omkring 300 deltagare och 130 lägerledare. Lägren är olika beroende på vilken grupp som deltar och vad temat för lägret är. Lägren pågår från måndag till fredag.

Målet med våra läger är att erbjuda lägerdeltagarna meningsfulla aktiviteter, nya upplevelser och avkoppling. Lägren erbjuder också gemenskap – en möjlighet att skapa nya kontakter och träffa gamla vänner. Lägren innebär dessutom värdefull avlastning för föräldrar och ger deltagarna träning i att vara borta hemifrån.

Bekanta dig med våra läger i vår lägerbroschyr och skicka in din ansökan senast den 28 februari!

 

 

Utöver sommarlägren ordnar FDUV och de lokala DUV-föreningarna gruppsresor, veckoslutsläger, utfärder och liknande fritidsaktiviteter under hela året. 

Bekanta dig också med FDUV:s övriga verksamhet för familjer och med Steg för Steg – förening för och med personer med utvecklingsstörning.

Tack till er som gör det möjligt!

FDUV:s lägerverksamhet understöds av många fonder och stiftelser, bland annat Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne, Svenska Kulturfonden, Johanniterorden och många fler. Vill du göra det möjligt för fler att delta i våra läger, oberoende av social eller ekonomisk situation? Donera!

Stiftelsen Brita Maria Renlunds minnes logotypSvenska kulturfondens logotyp