Rekreationsdagar på Norrkullalandet

05 Oktober 2018, 16:00 - 07 Oktober 2018, 16:00

Kom med, stanna upp och ta en paus från vardagen! Rekreationsdagar för föräldrar till barn med särskilda behov ordnas på Norrkullalandet i Sibbo skärgård 5–7 oktober.

Dagarna består av gemensamt program såsom utevistelse och spel, ledda samtal med andra föräldrar i en liknande livssituation samt möjlighet till att koppla av. Var och en deltar i programmet enligt egen kraft och intresse. Ifall du gillar att fiska kan du ta med dig fiskedonen och med god tur finns det svamp i skogen. Bastun är varm på lördag eftermiddag. Till Norrkullalandet åker vi med båt från Gumbostrand i Sibbo.

Parallellt med rekreationsdagarna ordnas för de som vill ett veckoslutsläger för deltagarnas barn/ungdomar med specialbehov och deras syskon. Det är två olika läger så programmet är flexibelt och arrangeras så det passar alla. Syskonen får träffa andra syskon i liknande situation, reflektera kring syskonskap och syskon med särskilda behov. Diskussionerna varvas med olika aktiviteter som lek, spel och pyssel enligt ålder.


Kontaktperson

Arrangör
FDUV